FAQS

Întrebare: Cum aplic pentru un job?

Răspuns: Vă rugăm să folosiți formularul de contact de pe pagina de promovare a job-ului pentru a aplica direct.

 

Întrebare: Nu pot să găsesc job-ul pe care îl caut, mă puteți ajuta?

Răspuns: Dacă nu puteți găsi un loc de muncă potrivit nu trebuie decât să ne contactați și să ne trimiteți CV-ul cu datele complete, precizând de asemenea și ce anume căutați. Dacă primim un job care să se potrivească cu cerințele și abilitățile dvs., vă vom anunța.

 

Întrebare: Se asigură și cazare pentru acest job?

Răspuns: Vă rugăm să citiți cu atenție detaliile job-ului.

 

Dacă este vorba despre o slujbă 24/7, atunci da, include și cazarea. Dacă este o slujbă normală, atunci nu, nu include și cazare – cu toate acestea angajatorul vă poate ajuta să găsiți o soluție convenabilă, aproape de locul de muncă.

Mulți oameni întreabă de cazare gratuită, însă angajatorul vă oferă un anumit salariu și se așteaptă să vă plătiți propriile facturi din acest salariu, ca toți ceilalți angajați ai companiei. Nicio afacere nu ar rezista dacă angajatorul trebuie să plătească salariu întreg și să vă asigure cazarea.

Dacă doriți doar job-uri la domiciliu, 24/7, nu aplicați la altfel de poziții – irosiți atât timpul dvs., cât și pe al nostru.

 

Întrebare: Costă să aplic pentru un job?

Răspuns: Nu. Nu percem taxă pentru job-uri, dar ne așteptăm să luați în serios aplicațiile pentru un job. Putem să cerem un depozit minim dacă suntem de părere că nu le luați în serios, pentru a nu ne irosi timpul.

 

Întrebare: Cât durează până primesc un răspuns?

Răspuns: În mod normal ar trebui să primiți un răspuns în maximum 7 zile. Dacă nu ați primit un răspuns după o săptămână, atunci este posibil să nu fi aplicat corect, în funcție de detaliile din anunț sau să fi aplicat pentru o poziție deja ocupată.

De exemplu: pentru toate job-urile trebuie să aplicați în engleză – dacă ignorați acest aspect și aplicați în altă limbă vi se va șterge cererea.

 

Întrebare: Ce nivel de limbă engleză trebuie să am?

Răspuns: Asta depinde de poziția pentru care aplicați. Dacă necesită să interacționați mult cu clienții, atunci vă trebuie engleza standard. Toate interviurile se vor desfășura în engleză. Unele poziții necesită doar un nivel minim de limbă.

Întotdeauna citiți cu atenție cerințele jobului pentru a vedea dacă vi se potrivesc.

 

Întrebare: Am nevoie de recomandări?

Răspuns: Pentru cele mai multe job-uri aveți nevoie de una sau două recomandări. Dacă știți că nu puteți obține o recomandare de la fostul angajator, nu aplicați pentru job-uri unde reprezintă o cerință legală.